Λίγα λόγια για την επιχείρησηΗ βιοτεχνία επίπλων του Σοφοκλή Σταυρακάκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εδρεύει στην περιοχή των Βασιλικών, στο δρόμο προς Περιστερά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Ο Σοφοκλής Σταυρακάκης, πτυχιούχος διακοσμητής και επιπλοποιός δεύτερης γενιάς, παράγει ποιοτικό έπιπλο και ειδικές κατασκευές συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο πατέρας του Ιωάννης Σταυρακάκης το 1965.


Η βιοτεχνία διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και την τεχνογνωσία για την αποπεράτωση κάθε έργου μικρού ή μεγάλου, κλασικού, νεοκλασικού ή μοντέρνου. Στην απόδοση των φινιρισμάτων δημιουργούνται όλες οι τεχνοτροπίες όπως ανάγλυφες επιφάνειες, γυαλιστερά, ντεκαπέ, πατίνες όλων των αποχρώσεων και κάθε είδος εξεζητημένης κατασκευής που εσείς θα ζητήσετε, χρησιμοποιώντας παράλληλα τους κορυφαίους μηχανισμούς και εξαρτήματα επιπλοποιίας της αγοράς.


Η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει ένα δείγμα των κατασκευών και επίπλων μας ώστε να σας προσφέρει μία πρώτη εικόνα των προιόντων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε για σας μία δωρεάν μελέτη και προσφορά για το χώρο σας χωρίς εσείς να έχετε καμία υποχρέωση. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και υλικών.Έπιπλα Σοφοκλής Σταυρακάκης